Skip to main content

Sponsing av Esportutøvere

BMW 1 med sponset racing dekor

RacingLab og CarX vil i år gi en del av sine Esport sjåfører muligheter til å vise om simulatorer ferdighetene vil gjenspeile seg på virkelige racing baner.

Racing dekor på BMW

De har kjøpt en BMW 1 som de ønsket et folie dekor sponsor samarbeid på, slik at bilen kunne fremstå med ønskelig racing look.

BMW 1 uten racing dekor

Sponsor samarbeid

Privat er jeg en stor Formel 1 fan og da er jeg ikke så vond å be når kjentfolk ønsket hjelp til å få på plass litt racing deko til en BMW som skulle bli brukt racing rekruttering.
Jeg tok derfor kontakt med min faste montør Henning i Dekor Montasje og min samarbeidspartner på folie og skilting Logotrykk AS. De sa begge raskt JA til å bli med på dette prosjektet.

Første løpet blir 28. mai

RacingLab Esport har flere av Norges beste SIM sjåfører. I 2023 vil disse også få mulighet til å vise seg frem innen virkelig racing, nå som denne bilen er klar for første løp 28. mai. Flere av disse sjåførene som aldri har kjørt på en racing bane i virkeligheten, får da denne muligheten i 2022. Planen er at de skal kjøre 2 serier i 2023.

BMW 1 med sponset racing dekor

Vi ønsker gjengen i RacingLab og CarX lykke til med racing sesongen både på bane i en ekte racing bil og bak rattet på en racing bygget PC.