9co Webdesign

Bakrommet Drøbak Akvarium

  • Skrevet av 
  • Lest 1434 ganger

Vi trenger din støtte

Vil du støtte dette prosjektet?

Jeg hjelper Drøbak Akvarium med en del frivillig jobb med blant annet markedsføring i sosiale medier og som webdesigner og webredaktør.

Siden jeg har bakgrunn fra tv/video produksjon fikk jeg etterhvert lyst til å lage en serie som viser hva som skjer og hvordan man drifter et akvarium. Tanken bak det hele er at flere skal oppdage det fine lille akvariet vi har i Drøbak.
En annen tanke er og vise de som er nysgjerrige på hva som skjer på bakrommet. På bakgrunn av dette er arbeidstittelen "Bakrommet på Drøbak Akvarium"Etter at jeg laget første episode alene, fant jeg ut at dette ble veldig tidkrevende. Selv om Klaus (les daglig leder på akvariet) er et naturtalent foran kamera, så skal jo episoden redigeres og sånn i ettertid. Første episode tok totalt 10 timer og lage ferdig, + et par timer på å lage ting til promotere for episoden i sosiale medier.

Planen er å lage totalt 8 episoder, så selv om jeg prøver å få inn 20.000,- via crowfunding nå, så tilsvarer ikke dette tiden det vil ta og lage hele denne web-serien og det er heller ikke meningen.
I videoproduksjon pleier man og si at å lage 1 minutt med ferdig video, tar 1 time. Noen ganger kan man jo jobbe med 3 sekunder i en time og andre ganger kan man bruke 5 minutter på 3 minutter.
Så ved å bidra, gir du meg sjansen til å bruke litt tid på og lage nye episoder, uten at det går alt for mye utover tiden i den vanlige jobben.

Jeg har nå fått med meg en kameramann på laget, som vil bidra i de neste episodene vi skal lage. Dette vil sikre kvaliteten på bildene dere får se. Men for å klare og lage alle episodene, trenger vi din støtte.

Hvordan kan du støtte?

Du kan støtte via crowfunding på DnB her: fnd.uz/bakrommet 
*Hvis du huker av her på "Prosjekt eier kan bruke mine data til målrettet markedsføring i digitale og sosiale flater" godtar du at evt. ditt navn/logo vil dukke opp på rulleteksten eller som sponsor"
Vi vil forresten ikke bruke dine data til noe med markedsføring. All data vil bli slettet av oss ved endt prosjekt.
Hvis du dropper å huke av dette feltet, regner vi med at du vil være anonym og ikke vil ha navn/logo noe sted. Ta kontakt hvis dette er feil.

Vi har lagt opp til at firmaer, men også private kan få sponse og få logo som sponsor av programmet (Slik som du ser på TV når programmer er sponset).
Da velger du belønning når du er inne på fnd.uz/bakrommet 

Ønsker du sponse via faktura?
Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og oppgi beløp og evt gi beskjed hvis du vil være anonym.

Ønsker du å sponse på andre måter, ring meg på 90 16 03 61

Alle som støtter med 500 eller mer vil få navn/logo på rulleteksten. Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. hvis du vil være anonym.

Google reklame


© 2016 9co Webdesign. Alle rettigheter reservert