9co Webdesign
Dobling av besøkstallene Dobling av besøkstallene

Kraftig vekst i besøkstallene ved Drøbak Akvarium

  • Skrevet av 
  • Lest 4071 ganger

I sommer har det sydet av liv i Drøbak Akvarium og litt hjelp i sosiale medier er en av grunnene

Godt besøk

Denne sommeren har jeg hjulpet Drøbak Akvarium med å bli mer synlig på Facebook og resultatet av dette har ført til at de har hatt en økning av besøkende og omsetning. Noen av ukene i sommer har besøkende vært doblet sammenlignet med f.eks. fjoråret. Daglig leder Klaus Bareksten er så fornøyd med jobben jeg har gjort på Facebook at han ønsker videre samarbeid.

Faksimile fra Akershus Amstidende 13. juli 2016
Faksimile fra Akershus Amstidende 13. juli 2016 | amta.no

 

Nå flere med lavere kostander på Facebook

Med inspirerende innhold på poster, som er tilpasset det publikumet som mest sannsynlig vil ta en tur å besøke akvariet, kommer du langt. De postene du av erfaring har sett har nådd ut langt tidligere, kan nåes enda lenger ved å sponse innleggene med noen hundrelapper. Skaffe flere likere, slik at man når ut til enda flere, for hver nye liker har disse venner som igjen ser hva de liker. Jobben krever at du setter deg inn i publikum og skaper som nevnt innhold for dem, resten går på erfaring med poster/annonsering på Facebook og noen triks man lærer seg av erfaringen.

Sammenlignet med annonsering i diverse lokale aviser for å nå ut til like mange potensielle besøkende, er ikke mulig å sammenligne. Annonse kostnadene for dette blir for store. En runde med annonser i f.eks. fem stykk lokalaviser, koster 10 ganger så mye som jobben som jeg har gjort i hele sommer for Drøbak Akvarium. Jeg sier ikke at man ikke skal slutte å annonsere i f.eks. aviser, men tidspunktet og mengden man annonser i aviser og sosiale medier burde variere for å åpne best resultat med tanke på å få besøk, som i dette tilfellet er det viktigste for Drøbak Akvarium.

Følg gjerne Drøbak Akvarium på Facebook eller besøk deres hjemmeside drobakakvarium.noNicho

Besøk steinbitten Hugo på Drøbak Akvarium

Google reklame


© 2016 9co Webdesign. Alle rettigheter reservert