Skip to main content

Gründertips podcast er lansert

Gründertips podcasten er lansert

Endelig er podcasten vår lansert, da er det bare håpe den blir godt mottatt.

For et par uker siden kunne min samarbeidspartner Camilla og jeg endelig lansere en podcast vi har gledet til oss lenge.

Camilla og jeg har gledet oss lenge til vi kunne få i gang Gründertips podcasten vår.
Camilla og jeg i vårt provisoriske studio d.v.s. spisebordet i stuen min ;)

Ingen av oss har gjort noe lignende før, så vi håper dere vil gi podkasten en lytt og gjerne lytt til flere episoder etter hvert som disse blir klare. Gründertips heter podden og du kan foreløpig høre den i appene  Spotify, iTunes og Google Podcasts.

Tips gründere og små bedrifter

Meningen med podcasten er å gi nyttige tips til bedrifter og gründere. Det finnes mange ting som kan gjøres enklere og med våre tips, så slipper du kanskje knote med noe du skal teste ut første gang. Jeg dvs. Nicho (9co) har jobbet med video, grafisk og web siden 1991, så jeg har vært med siden bransjen var mer analog, og overgangen til digitalt er jo den tiden jeg virkelig oppdaget alle mulighetene som finnes.

Fersking spørsmål ble til en gründer podcast

Idéen til selve Gründertips podden kom i starten av 2023 at Camilla valgte å følge drømmen og satse på en kreativ karriere. Siden hun var en helt fersk gründer, hadde hun mange spørsmål. Alle disse spørsmålene ga meg en idé om at det sikkert finnes flere der ute som lurer på det som har med gründerlivet å gjøre. Tips til sosiale medier, nettbutikk eller eget lokale, hva fungerer best, o.s.v. Siden jeg har prøvd og testet mye siden min karriere startet i 1991, har jeg kanskje noen nyttige tips og forslag som din business kan ha gleden av å vite.

I den første episoden blir du bedre kjent med Camilla og meg, den kan du hører på her:

Flere episoder er på vei...

I fremtidige episoder vil du få gode tips og hjelp med noe du sliter med eller kanskje du får tips om bedre løsninger for noe du gjør som er veldig tungvint.

Nå er det straks klart for episode to av podcasten og i den gir vi deg blant annet noen gode råd om posting i sosiale medier bl.a. hvor ofte burde du poste, samt hvordan du burde  skrive i posten for å engasjere mest mulig, altså å få folk til å se din vei. Podcasten er garantert tilgjengelig på Spotify, iTunes og Google Podcasts, hvis du heller bare vil lytte i nettlseren, kan du gå til podcast.9co.no, her kan du også lese mer om podcasten og bli mer kjent med oss, samt kontakte oss.

Har du spørsmål eller ønsker om temaer vi skal ta opp, finner du kontaktinformasjon på vår egen Gründertips hjemmeside: podcast.9co.no. Har du konstruktiv kritikk på podcasten, er vi veldig lydhøre, du kan også sende oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Kjenner du noen som du tror kan ha nytte av denne podcasten, håper jeg du deler link og forteller de om den.

grundertips