Skip to main content

Bruk opp budsjettet på markedsføring og profilering

Bruk opp budsjettet på markedsføring/profilering
Når slutten av året nærmer seg er det viktig å tenke på årsbudsjettet, og holde budsjett kan være ut fordrende for en hver bedrift.

Ofte er det avslutning også på større prosjekter man har jobbet med en stund og noen bruker deler av året til å ta ut noen etter lengtende fridager. En ting er sikkert er at de med et budsjett ofte ønsker å bruke det opp før året ebber ut.

Noen tar med seg resterende budsjett over til neste år, mens andre må bruke opp sitt budsjett for å unngå lavere budsjett neste år. Hvis du er av sistnevnte, hvordan utnytter du bruken av disse pengene nå allerede? Fordelen ved å bruke opp budsjettet på inneværende år, er at du slipper å forsvare evt. ubrukt budsjett.

Invester i markedsføring eller profilering
Gjør noe tiltak som å kjøpe f.eks. banner, beachflagg eller rollups til neste års messe, vår- eller sommer kampanje. Fyll opp lageret med visittkort til de ansatte er en annen ting.
Bestill hjelp til markedsføring i sosiale medier, pengene du investerer til selve annonser kan betales på forhånd. Få hjelp med SEO, remarkerting, Google annonsering, m.m.

Hva bør du velge å gjøre?
Dersom du foretrekker å bruke opp budsjettene, kan du spørre dine arbeidskolleger og få gode forslag til hva gjenværende budsjett kan brukes til, kanskje dere sammen kan hjelpe firmaet kommende år.
Hva med å endelig investere i en ny hjemmeside som både er responsiv og søkemotorvennlig? Eller kanskje en oppfriskning av logo til firmaet er det rette?
Hva med å starte det nye året med en enkel løsning for utsendelse av nyhetsbrev til de lojale kundene, det finnes mange gode løsninger som kan gi dere masse god statistikk.

Mulighetene er mange, ta kontakt hvis du trenger flere innspill på gode løsninger for å bruke opp årsbudsjettet.

Få en positiv start på det nye året for ditt firma, men et nytt produkt eller en ny tjeneste som er positivt og ikke minst verdifullt.

Ønsker du min hjelp? Klikk her for å sende en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring meg på 90 16 03 61

 

logo, grafisk design, markedsføring, reklame